Over ons


Tussen Garderen en Uddel ligt het beroemde Uddelermeer, het hoogstgelegen natuurmeer van ons land, ooit ontstaan in de IJstijd. Tegenover dit meertje ligt Restaurant  Theehuis ‘Uddelermeer’ daaraan is een klein winkeltje gekoppeld. ‘t Winkeltje Uddelermeer is uniek in zijn soort. Het is een vertrouwd adres voor mensen uit heel het land die een wandeling of fietstocht in de natuur met een kopje koffie op het naastgelegen terras te combineren met een bezoek aan ‘t Winkeltje.

Het eigen karakter en de ligging maakt het ‘t Winkeltje tot een bijzondere locatie om te bezoeken.

Er is een ruime keus in exclusieve Scandinavische, Italiaanse maar ook Nederlandse damesmode. Met merken als Lundgaard, Ilse Jacobson, Ivko, Aino, Arana, de Bobbert, Boris, Geesje Sturre, Normal Crasy, en het Italiaanse ambachtelijke eigen merk Ornavit Design. Daarnaast een prachtige collectie pantalons. Dagelijks wordt de Herfst en Winter collectie aangevuld.

Nieuw is de prachtige uitgebreide  herencollectie met o.a. de merken Norwool en Peace of Blu.

Tevens is er een assortiment home decoratie artikelen als provinciaalse tafelkleden, sieraden, gifts, aanzichtkaarten enz.

Ook voor een maatje meer kunt u terecht in t’ Winkeltje bij het Uddelermeer.

Deskundig advies, Topservice en Klantvriendelijkheid staan bij ons alle drie op de eerste plaats.

Tot ziens in t’ Winkeltje Uddelermeer namens, Helene, Roelie en Tiny.

t’ Winkeltje Uddelermeer is geopend dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

De bezoekers van het ‘t Winkeltje kunnen op korte afstand gebruik maken van een groot (gratis) parkeerterrein en er staan ook voldoende fietsenrekken.