Over ons


Tussen Garderen en Uddel ligt het beroemde Uddelermeer, het hoogstgelegen natuurmeer van ons land, ooit ontstaan in de IJstijd. Bij dit meer(tje) ligt Restaurant  Theehuis ‘Uddelermeer’ en daaraan is een piepklein winkeltje gekoppeld.

‘t Winkeltje bestaat al tientallen jaren, maar doordat het Restaurant Theehuis in april 1997 volledig afbrandde werd het winkeltje gesloten.

Na de herbouw van het Restaurant Theehuis bleef het winkeltje leeg, totdat in de zomer van 1998 is heropend en vervolgens tot eind December 2018 opnieuw als winkeltje is gebruikt. In Januari 2019 is het opnieuw verbouwd en heeft het een metamorfose ondergaan.

Vanaf 1 Februari 2019 is het door Helene en Dick van Babylons-Collection als lifestyle boswinkel in gebruik genomen met o.a. de laatste Scandinavische en Italiaanse mode. En is het opnieuw het vertrouwde adres voor velen uit heel het land die een wandeling of fietstocht in de natuur en een kopje koffie op het naastgelegen terras te combineren met een bezoek aan ‘t Winkeltje. Er heerst een sfeer die warm, vriendelijk, gezellig is.

Door de beperkte ruimte in het winkeltje staat een groot deel van de kledingcollectie buiten, wat een buitenlandse sfeer geeft.

t’ Winkeltje is gedurende de maanden april tot en met september geopend maandag van 12.00 uur tot 18.00 uur, dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

De bezoekers van het ‘t Winkeltje kunnen op korte afstand gebruik maken van een groot (gratis) parkeerterrein en er staan ook voldoende fietsenrekken.